• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Die Schaukel

Al bijna 9 jaar zijn de producten van Die Schaukel verkrijgbaar in Nederland en België. Die Schaukel is de uitvinder van de Multi Kids schommel; de eerste schommel waar meerdere kinderen tegelijkertijd heerlijk op kunnen schommelen! Alles is gemaakt van Duitse topkwaliteit met een volledige garantie van twee jaar.

Het nieuwste model van Die Schaukel is de Dreamliner schommelstoel. Wat begon met een kinderschommel voor thuisgebruik, is ondertussen uitgegroeid tot een zeer uitgebreide lijn van diverse Multi schommels. De schommels zijn bestemd voor veel verschillende doelgroepen, zoals: particulieren, kinderdagverblijven, zorginstellingen, (ergo)therapeuten, woongroepen, sauna's en welllness bedrijven. 

Naast de grote collectie bijzondere schommels, heeft Die Schaukel nu ook een zeer uitgebreide lijn van schommelhaken met een revolutionaire kogellagersysteem, genaamd: Marathon. Door deze speciale haken ontstaat er geen wrijving, waardoor één duwtje al genoeg is voor minimaal een half uur aan schommelplezier. 

Geen producten gevonden...