• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Babyschommel Toddler Eiken

€279,00 €189,00
Levertijd 1 tot 2 dagen
Babyschommel Toddler Eiken

Een exclusief eikenhouten schommelzitje voor uw kleine kinderen! Heerlijk schommelen in de handgemaakte Lillagunga Toddler! 

De Lillagunga Toddler is een zeer functionele kinderschommel die is gemaakt met veel precisie en liefde. Deze zeer unieke kinderschommel is in Finland ontworpen en wordt speciaal gemaakt voor kleine kinderen tussen de zes maanden en drie jaar oud. Deze Toddler is gemaakt van eikenhout en is daarom ook super goed buiten te plaatsen. De Toddler is verkrijgbaar met een zwart handgemaakt leren zitje. Een bruin of wit leren zitje is ook mogelijk, maar dit is op aanvraag.


De Toddler is verkrijgbaar met drie verschillende maten touwen, die er zijn in twaalf mooie kleuren, zoals: mint, beige, geel en zwart. De hoogte van de schommel is eenvoudig aan te passen door het gepatenteerde bevestigingsmechanisme van de touwen. Hierdoor kunt u zelf bepalen hoe hoog of hoe laag u uw eigen schommel wilt hangen.

Lengte touw: 3.2 m

Afmetingen:
- Lengte: 290 mm
- Breedte: 300 mm
- Hoogte: 180 mm

*Tip: hang uw eigen Lillagunga Toddler op een veilige plek in de keuken, zodat u heerlijk kunt koken en tegelijkertijd goed op uw kleine kunt letten, terwijl hij of zij heerlijk schommelt!  

Let op: de Lillagunga Toddler is niet geschikt voor kinderen die ouder zijn dan drie jaar. Het maximale toegestane gewicht bedraagt 20 kg en de maximale toegestane lengte is 92 cm.