• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

**SHOWROOMMODEL** Schommelzitje Classic Eiken

€159,00 €99,95
Levertijd 1 tot 2 dagen
**SHOWROOMMODEL** Schommelzitje Classic Eiken

Mooie, duurzame, stijlvolle, handgemaakte en vooral veilige schommels; dat zijn de unieke eikenhouten schommels van LILLAGUNGA!  

De Lillagunga Classic is een opnieuw uitgevonden versie van de klassieke houten schommel. Deze zeer unieke houten schommel is in Finland ontworpen en is bestemd voor mensen van alle leeftijden. Daarnaast is deze eikenhouten Lillagunga Classic super geschikt voor buiten.


De Classic is verkrijgbaar met drie verschillende maten touwen, die er zijn in twaalf mooie kleuren, zoals: rood, grijs, groen en geel. De hoogte van de schommel is eenvoudig aan te passen door het gepatenteerde bevestigingsmechanisme van de touwen. Hierdoor kunt u zelf bepalen hoe hoog of hoe laag u uw eigen schommel wilt hangen. 

Lengte touw: 3.2 m

Afmetingen:
- Lengte: 460 mm
- Breedte: 180 mm
- Dikte: 20 mm

*Tip: hang uw eigen Lillagunga Classic in de slaapkamer van uw kinderen; zo kunnen zij de hele dag gezellig schommelen met vriendjes en vriendinnetjes!

Let op: de Lillagunga Classic is niet geschikt voor kinderen die jonger zijn dan drie jaar. Het maximale toegestane gewicht bedraagt 60 kg.