• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

**DEMOMODEL** Turnringen Eiken

€139,00 €89,95
Levertijd 1 tot 2 dagen
**DEMOMODEL** Turnringen Eiken

Lekker klimmen, klauteren en je gedragen als een echte acrobaat. Dat kan met de unieke houten turnringen van Lillagunga!

De Lillagunga ringen zijn nieuw, speels en hebben een fantastische toevoeging op de exclusieve houten schommels. Deze zeer unieke ringen zijn in Finland ontworpen en zijn gemaakt voor mensen van alle leeftijden. 

De ringen zijn gemaakt voor binnengebruik; de levensduur van de producten is ook veel langer, wanneer u deze binnenshuis gebruikt. Maar deze ringen kunt u ook buiten plaatsen, omdat deze van eikenhout zijn gemaakt. De ringen zijn zo gemaakt dat er maximaal één persoon per keer de ringen kan gebruiken.

De turnringen zijn verkrijgbaar met drie verschillende maten touwen, die er zijn in twaalf mooie kleuren, zoals: fuchsia, grijs, mint en beige. De hoogte van de ringen kunt u eenvoudig aanpassen door het gepatenteerde bevestigingsmechanisme van de touwen. Hierdoor kunt u zelf bepalen hoe hoog of hoe laag u de ringen wilt hangen.

Lengte touw: 3.2 m

*Tip: hang uw eigen Lillagunga ringen altijd in het zicht, aan het plafond in de bijkeuken, in uw woonkamer of op uw afgedekte veranda.

Let op: de Lillagunga ringen zijn niet geschikt voor kinderen die jonger zijn dan drie jaar. Het maximale toegestane gewicht bedraagt 90 kg.