• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lillagunga

Maak nu kennis met de handgemaakte schommelzitjes van Lillagunga! 

De klassieke schommel is opnieuw uitgevonden. Beleef een onvergetelijke ervaring door te schommelen op de exclusieve houten schommels van Lillagunga

Deze unieke, Finse design schommels zijn in 2013 door Anton Stanfors in Finland ontworpen. Hij had één duidelijke missie: het maken en leveren van de beste houten schommels en een leuke ervaring achterlaten in ieder huis, in iedere tuin, in iedere bar of bijv. op iedere veranda. Ook komt de naam Lillagunga niet zomaar ergens vandaan, want Lillagunga is de Zweedse benaming voor 'little swing'.De handgemaakte schommels van Lillagunga zijn er in twee verschillende uitvoeringen, namelijk: in eikenhout en in wit geschilderd berkenhout. Doordat het berkenhout wit is geschilderd, is het minder geschikt voor buiten. Het eikenhout is juist perfect voor buiten. 


Het is begrijpelijk dat de hoogte van de schommel erg belangrijk is en natuurlijk voor iedereen verschilt. Door het gepatenteerde bevestigingsmechanisme van de touwen kunt u gemakkelijk zelf de hoogte aanpassen. Daarnaast kunt u kiezen uit drie verschillende maten touwen, die er zijn in twaalf mooie kleuren.