• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Phim-Berlin

Phim Berlin; unieke designproducten uit Berlijn!

Philippe Müller is de eigenaar van het bedrijf Phim Berlin. Kort geleden kwam hij met zijn eerste product de Flink Loopwagen op de markt. Deze exclusieve houten loopwagen, is een echte eyecatcher voor in winkels. Natuurlijk ook een super leuk stuk speelgoed voor kinderen. Alle producten van Phim Berlin zijn gemaakt van een hoogwaardige houtkwaliteit en worden geproduceerd in Berlijn. 

   

Flink gebouwd. Flink gaan.
Een ride-on die wordt geleverd als een kit. Een super gave houten loopwagen voor kinderen, die zij samen met hun ouders in een uurtje in elkaar kunnen zetten. Een klein, maar leuk project voor het hele gezin! Kinderen laten hun fantasie gaan en voelen zich een echte coureur op de weg. 

Flink uitpakken. Flink gaan. 
De loopwagen wordt gemonteerd geleverd. Uitpakken en spelen maar! Een bijzonder ontwerp, uitgewerkt tot een uniek product. Gemaakt van een hoge kwaliteit berkenhout. Kinderen laten hun fantasie gaan en rijden al snel in een raceauto, politieauto, klassieke- of moderne auto. Leuk voor binnen en buiten!

Flink pimpen. 
De Flink loopwagen nog leuker maken? Dat kan met de verschillende pimpsets. Iedere set heeft een leuk thema. Natuurlijk kan de Flink loopwagen ook naar eigen smaak worden gemaakt. Wees creatief met bijv. verf, stiften, olie en een potlood.