• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Speelpaard Susi

€269,95
Levertijd 3-4 dagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Speelpaard Susi

Dit ‘Speelpaard Susi’ is een absolute must voor uw kinderen. Door dit unieke product kunnen uw kinderen op een leuke manier paardrijden. Het geeft uw kinderen een realistische rijervaring!

Het bijzondere van deze tuinpaarden, is dat het hoofd omhoog en omlaag kan worden gedaan. De paarden kunnen hierdoor lekker in de wei grazen of hun hoofd omhoog houden tijdens een ritje.

Susi is de kleinere versie. Ze heeft een rughoogte van circa 75 cm. De manen en de staart zijn gemaakt van pure wol. Uw kinderen kunnen de manen en staart kammen en mooi vlechten. Haar oren zijn op een bepaalde manier aan haar hoofd vastgemaakt, waardoor haar hoofd een dimensionaal karakter krijgt. Susi kan worden voorzien van elk zadel.

Dit product is groot genoeg voor kinderen van zelfs 7 jaar. Net zoals de ruiter, groeit het paard ook. Mocht Susi te klein worden voor uw kinderen, kunt u het paard vergroten door de Uitbreidingsset van Tamme gebruiken. 

*Tuinpaard Susi wordt gemonteerd geleverd. Het hoofd en de poten zijn voor de verzending los geschroefd. Ook zit er in het lichaam van Susi een bracing voor absolute stabiliteit.
*Belastbaar gewicht max. 100 kg.

Wordt het paard optimaal gebruikt en wilt u de levensduur van dit product verlengen? Wij raden u dan aan dat u het hout nog behandeld. U kunt dit doen door middel van bijv. vernis of lak. 


Let op: niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Altijd onder toezicht van een volwassenen

Materialen:
- Weersbestendig Larikshout
- Zuivere wol

Afmetingen:
L. 125 cm x H. 110 cm x B. 75 cm

Zithoogte : 75 cm

Gewicht: 20 kg

Optioneel mee te bestellen:

  • Halter
  • Zadel
  • Paardrijdtouw