• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kinderbus 6 zits geel

€2.399,00
Levertijd Op bestelling
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kinderbus 6 zits geel

Superlichte en veilige bolderwagen voor de kinderopvang.

Het ideale voertuig voor outdoor-activiteiten met jonge kinderen die op een veilige manier rond gereden kunnen worden met deze Kinderbus bolderwagen. Erg makkelijk te hanteren, makkelijk in gebruik (de kinderen stappen makkelijk en laag zelf in).  Een erg succesvol en geavanceerde ontwerp met gecertificeerde veiligheid. Zeer  robuust en gemaakt met niet giftige materialen. Super handig om mee te sturen en rijden en u heeft altijd zicht op de kinderen. De duw stang is in hoogte verstelbaar (70-100 cm) met zachte grip. Tevens voorzien van schijfremmen en parkeerrem.  

Hij is ook erg makkelijk schoon te maken en heeft dus weinig onderhoud. Door zijn compacte afmetingen, lage breedte van 82 cm en hoogte van slechts 89 cm en maar een lengte van 128 cm kost het ook niet veel opslagruimte als u er niet mee rondrijdt. Een erg laag eigen gewicht van 35 kg en de Kinderbus mag zelf ook nog 6 kinderen dragen. Voorzien van bagagenet + opslag. 

De stoelen zijn allemaal voorzien van 3-punt gordels en tevens zij de stoelen verstelbaar en ook nog eens met verstelbare hoofdsteun zodat elk kind goed zit.

Er past ook een babyschaal in en tevens is de Kinderbus optioneel uit te breiden met een cabriodak voor zon en regen beschutting en eventueel nog zij-vensters zodat de kinderen helemaal droog kunnen zitten.