• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Turtle Kiddy bus 4 zits Luxe

€2.399,00 €2.149,00
Levertijd Op afspraak
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Turtle Kiddy bus 4 zits Luxe

De luxe uitvoering van de Turtle Kiddy bus heeft dezelfde kenmerken en eigenschappen als hieronder beschreven bij de basis uitvoering maar nu extra met: 

 - Uitvouwbare kap voor regen, zon en wind.

 - 2 deurtjes  

 - Tafelblad, snel op te bergen.

 - Verstelbare duwbeugel, de duwstang kan aangepast worden aan de gewenste hoogte.

 - 50 liter bagagebak.


Algemene info : 
Deze uitvoering van de Kiddy bus biedt ruimte aan 4 kinderen in de leeftijd van 0-5 jaar ongeveer. Uitgevoerd met een mechanische rem op de achterwielen met een automatische parkeerrem!

Kinderen kunnen in - en uitstappen via de opening aan de zijkant - net zoals in een echte bus, het zorgt ervoor dat u de kids er niet uit hoeft te tillen. Kinderen kunnen makkelijk met elkaar praten en elkaar aankijken, zo kunnen ze lekker doorgaan met spelen of kletsen.

Vier comfortabele zitplaatsen met wasbare bekleding en gordels. Met gelagerde wielen voor een altijd soepele rit. Met 2 jaar garantie. Tevens voorzien van anti lek banden, dat is wel zo handig!

Afmetingen met de kap omlaag LxBxH 155 cm x 75 cm x 96 cm (past door zijn 75cm breedte door elke deur!) Instaphoogte: 22 cm. materiaal: kunststof en aluminium zodat deze erg licht en roestvrij is. Het toelaatbaar gewicht is 110 kg.

Wordt compleet gemonteerd geleverd dus u kunt direct op stap met de kinderen.

Gewicht: wagen 35 kg.

Tags