Gianluca van Opstal - 02 / Dec / 2021

De beste houten waterbaan van 2022

Een waterbaan is een leuke manier voor je kinderen om te gaan met water, ook kan je de banen gebruiken voor andere doeleinden zoals knikkerbanen. Tegenwoordig is het moeilijk om een leuke waterbaan te vinden waar de prijs-kwaliteit verhouding goed is.

De beste houten waterbaan van 2022
Blogs

Een waterbaan is een leuke manier voor je kinderen om te gaan met water, ook kan je de banen gebruiken voor andere doeleinden zoals knikkerbanen. Tegenwoordig is het moeilijk om een leuke waterbaan te vinden waar de prijs-kwaliteit verhouding goed is. Daarom hebben we bij Active-Kids een leuke houten waterbaan ontworpen die een goede prijs heeft, maar natuurlijk ook heel leuk is om mee te spelen.

We verkopen dit artikel in 2 sets. Een set van 6 stukken die bestaat uit 3 lange banen, 2 korte en een y-baan. De set van 12 stukken is eigenlijk de zelfde set van 6 stukken maar dan alles dubbel. Het materiaal is massief vurenhout en gelakt (waterbestendig).

Lange baan 80 cm, Korte baan 40 cm, Y-vorm baan 80 cm.

De Y-vorm baan heeft een sluis waardoor je kan kiezen naar welke baan je het water laat stromen, leuk als je bijvoorbeeld bootjes of knikkers hebt. De baan die het water aflegt kan jezelf beslissen de ideeën zijn oneindig. Je kan bijvoorbeeld verschillende boomstammen, stenen of ijzeren staanders gebruiken om verschillende banen te creëren. Jouw kinderen of klein kinderen kunnen hun fantasie laten losgaan op onze handgemaakte waterbanen.

 

 

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • De beste houten waterbaan van 2022
    02 / Dec / 2021

    Gianluca van Opstal - 02 / Dec / 2021

    De beste houten waterbaan van 2022

  • Veel gestelde vragen over watertafels
    26 / Nov / 2021

    Gianluca van Opstal - 02 / Dec / 2021

    Veel gestelde vragen over watertafels

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »